Övernattningslägenhet

Föreningen erbjuder möjlighet att hyra ett övernattningsrum när ni behöver en extra sängplats. Lokalen används även till styrelsemötena en gång per månad och dessa möten har prioritet. Detta medför att det går att hyra rummet även dessa dagar men då kommer rummet nyttjas av styrelsen mellan ca 18:30-20:30.

Boka övernattningslägenheten

Anmäl intresse i bokningskalendern i trapphuset på Lidköpingsvägen 53, ½ trappa ner, skicka i samband med detta ett SMS till ansvarig för bokningarna, Mona Orremalm, Skarabacken 49, tele: 0709-606152. Bokningen gäller först då du har fått bekräftelse.

Nycklar

Ni kommer att få två nycklar. Den ena passar till tre dörrar; den från trapphuset, den in till själva rummet och mitt emot till toaletten. Den andra nyckeln går till porten.

Bäddsofforna

Det finns fyra bäddar i två bäddsoffor att tillgå. Kuddar och täcken finns i bäddarna. Ni tar med egna lakan och örngott. Instruktioner för hur ni fäller ut respektive fäller ihop bäddsofforna finns på insidan av städskåpet.

Ventilation

Ventilationen styrs av den gråa enheten som sitter direkt till vänster innanför dörren. Den ska alltid stå på minst 1, läge 2 kan passa om ni är fyra personer eller fler.

Pentry

Rummet har ett pentry med kylskåp, kokplatta, kaffebryggare, vattenkokare, mikrovågsugn, porslin och bestick etc. För din säkerhet är det timer på eluttaget i pentryt.

Toalett

Toalett och dusch finns i anslutning till rummet (dörren mitt emot).

Att tänka på:

  • Lämna lokalen städad och kylskåpet tömt. Ostädad lokal medför avgift; halvstädning 200 kr (exempelvis dammsugning, diskning eller städning av toalett), helstädning 500 kr. Städutrustning finns i skåpet närmast fönstret.
  • Rökning är inte tillåten och husdjur är inte välkomna
  • Ta hänsyn till de boende i huset, anpassa ljudnivån som du skulle göra i din egen lägenhet.
  • Ni som lägenhetsinnehavare är ansvarig för er bokning och era gästers förehavanden
  • Misskötsel kan leda till att man inte får hyra rummet på nytt
  • Om något saknas, tar slut eller går sönder, meddela Mona Orremalm snarast

Betalning och återlämnande av nycklar

Betalning görs kontant och lämnas tillsammans med nycklarna i brevlådan hos Mona Orremalm. Priset för övernattning (kl 18-12) är 200 kr/dygn, dag (kl 12-18) eller kväll (kl 18-00) kostar 120 kr/tillfälle.